Binnenkijken bij Galja & Marnix

In het verhaal van Evert-Jan en Margot werd het al even genoemd, want in Noordwijk hebben we niet één, niet twee, maar drie keukens mogen ontwerpen en plaatsen. Twee hiervan kwamen wel in de woning van Evert-Jan en Margot, maar de derde keuken is voor Galja en Marnix. Hun woning staat naast die van Evert-Jan en Margot, ook in het mooie duingebied van Noordwijk.

“We hebben ons wel georiënteerd op verschillende keukenbouwers, maar toch bleven we terugkomen bij Decokeuken. Uiteindelijk hebben we daar ook voor gekozen.” Galja kende Decokeuken al van een eerder project in Amsterdam en was daar zeer tevreden over. Toen ze een nieuw huis gingen bouwen, was Decokeuken een logische keuze.

“Het proces waarin we samen met Germ tot duidelijke ontwerpkeuzes kwamen, was nog best complex” vertelt Galja. “We wilden in de keuken zo veel mogelijk opbergruimte, wat goed te doen was omdat we hier een plafond op 2,70m hoogte hebben.” Daarnaast was het belangrijk om een keuken te hebben die redelijk ‘hufterproof’ was. De keuken mocht een prominente uitstraling krijgen in het huis, met een uitgesproken stijl. Met blauw als favoriete kleur werd dat ook de kleur van de keuken. “Zo raken we niet snel uitgekeken op de keuken, maar is het qua kleur ook weer niet té heftig.” Qua keukenblad hadden ze zelf al een paar ideeën, maar hier hebben we Galja en Marnix in kunnen adviseren zodat het een mooi geheel zou worden.

Nu de keuken helemaal af is, hebben we twee tevreden klanten erbij. Door het soepele proces hebben ze op de belangrijke momenten de juiste keuzes kunnen maken. “Het is een hele fijne keuken geworden. Ook omdat er een barelement in zit, want nu hoef je de keuken niet meer uit om te socialisen!” Ze kunnen nu zowel koken, eten én werken op een centrale plek in huis.

Galja en Marnix zijn heel tevreden met het eindresultaat én met het hele proces van idee tot oplevering. “Decokeuken steekt veel tijd, gevoel en energie in hun klanten. In een proces waarin je te maken krijgt met veel keuzes is het fijn dat je op professionals kunt vertrouwen. Dit hebben we met Decokeuken heel erg ervaren.” Het enige nadeel was de afstand tussen Noordwijk en Heerenveen, al zijn ze wel een keer in Heerenveen geweest. De rest van overleggen en bespreken is via de telefoon en de mail gegaan. Gelukkig werkte dat ook prima.

Galja & Marnix

Noordwijk

Januari 2024

Ben je geinspireerd geraakt?