Over Decokeuken

Aan het roer van de keukenspeciaalzaak Decokeuken staan de broers Germ en Hendrikus Holtrop. Zo’n 30 jaar geleden werden de gebroeders Holtrop eigenaar van de Formido Bouwmarkt. Naast bouwmaterialen hadden ze ook een succesvolle afdeling met keukens. Net voor de grote crisis verkochten ze de zaak en begon ze samen met hun eigen Decokeuken. Germ als gezicht in de zaak en Hendrikus als vakman in de werkplaats. Samen zijn ze een geoliede machine en runnen ze ondertussen alweer dik tien jaar Decokeuken.

Germ Holtrop

Hendrikus Holtrop

Als Decokeuken kiezen wij duidelijk voor wie we zijn en waar we voor staan. Wij laten je graag kennismaken met onze kernwaarden:

Aandacht

Luisteren, meedenken en adviseren.

Een keuken kopen doe je misschien een paar keer in je leven. Het is een groot project dat ook nog eens veel geld kost. Bij Decokeuken vinden we het belangrijk dat je met een goed gevoel een keuken koopt waar je blij van wordt. Wij luisteren naar je wensen en kijken naar je eigen samengestelde moodboard. Wij denken met je mee in oplossingen en adviseren materialen of apparatuur die beter bij jouw wensen passen. Nog nooit een stoomoven geprobeerd? We doen een paar broodjes erin, dan kun je zelf proeven.

We zeggen het ook als wij denken dat het niet verstandig is of als het beter op een andere manier kan. We willen graag dat jij met een goed gevoel een keuken koopt. Die aandacht geven we je! En die aandacht verloopt niet op het moment dat je je handtekening hebt gezet. Wij zijn er voor je, ook als de keuken al even staat. Is er iets mis of is er iets niet goed gegaan? Trek bij ons aan de bel, want dan gaan we het voor je fixen. Het leveren van deze service vinden we heel belangrijk.

Oprecht

Eerlijk en toegankelijk

We zijn hierin heel duidelijk: we geven één prijs en dat is het. Dat is gewoon wat het kost. Geen rare constructies met ‘vandaag tekenen, 25% korting’. Nee, wij bieden altijd een eerlijke prijs en dat is ook gewoon de prijs dat het waard is. Niets meer, niets minder. We vinden het heel belangrijk om eerlijk te zijn, want een keuken kopen is een grote greep uit je budget. Je moet er wel een goed gevoel bij hebben. Je mag van ons dan ook eigenlijk niet meteen de eerste dag de keuken kopen, denk er eens rustig over na. En als het niet goed voelt, doe het dan niet. Geen probleem.

Daarnaast zijn we heel toegankelijk. Je hebt altijd maar met één persoon te maken en dat is Germ. Je kunt altijd bij hem binnenlopen, maar ook bellen. Juist als er wat is, laat het ons weten. Wij vinden het belangrijk dat we uitblinken in onze service, want dat is misschien nog wel het allerbelangrijkste tijdens het kopen van een keuken.

Ambacht

Speciaal voor jou op maat

De keukens worden in onze eigen werkplaats gemaakt. De frontjes, lades en grote kasten worden speciaal voor jou op maat gemaakt. De keuze in houtsoorten en afwerkingen is daarom ook groot. Heb je een gekke hoek waar je iets mee wil of wil je een ergens een nis in verwerken? Geen probleem, wij maken het voor je.

Door de ‘ambachten’ binnen ons familiebedrijf kunnen we een compleet plaatje aan je bieden. Wil je iets aparts, dan kunnen we het voor je maken. Een kastenwand op maat? Of bijpassende meubels? Heb je te horen gekregen dat het bij een andere zaak niet lukt? Grote kans dat het bij ons wel gewoon lukt! Je bent bij ons aan het goede adres.

 

Enthousiast

Niet alleen maar serieus doen.

Als iemand een enthousiasteling is, dan is Germ het wel. Je merkt het meteen als je contact met hem hebt: altijd in voor een geintje en een praatje. “Eerst even zeuren”, zegt hij dan, “daarna maar serieus doen”. Wees gewoon jezelf en doe je niet anders voor dan je bent. Doen wij ook niet.

Germ wordt bij elke nieuwe keuken weer enthousiast. Hij wil graag de problemen waar je tegenaan loopt oplossen, door nieuwe maatwerkoplossingen te verzinnen of een te gek ontwerp te maken. En zijn enthousiasme, pas maar op.. dat is namelijk aanstekelijk!