Binnenkijken bij Familie van der Wal

We zijn op bezoek bij Familie van der Wal uit Rottum, waar wij een prachtige keuken in de nieuwe aanbouw hebben geplaatst. “Het is fantastisch”, vertelt Thonia. “Wij genieten heel erg van onze nieuwe keuken en merken dat de kinderen (naar mate dat ze ouder worden) de keuken ook steeds meer gaan gebruiken!”

Thonia en haar man kochten een nieuwe woning in Rottum, een oude notariswoning. De woning was oud en toe aan renovatie. Zo ook de keuken, die een plek zou krijgen in de nieuwe aanbouw. “Toen wij jaren terug in Heerenveen zijn komen wonen hebben we een keukentafel bij De Wenloads meubelmakerij gekocht. Het was ons toen opgevallen dat er ook een keukenzaak zat. Voor onze nieuwe keuken konden we het niet helemaal vinden bij de gewone keukenzaken, dus gingen we een kijkje nemen bij Decokeuken.”

“We zijn twee uur lang met z’n drieën gaan ontwerpen, een echte co-creatie! Tijdens het praten is onze droomkeuken geschetst.”

“Germ is heel enthousiast en hebben hem gevraagd voor een ontwerp. Hij kwam met twee ontwerpen aanzetten, maar vertelde er meteen bij dat hij er nog niet helemaal zeker van was. Het was het voor ons ook nog net niet, dus zijn we twee uur lang met z’n drieën gaan ontwerpen. Echte co-creatie! Wij vertelden wat we graag willen omdat het ons handig leek of omdat we dat mooi vonden en Germ kwam dan met de mogelijkheden aanzetten. Tijdens het praten is onze droomkeuken geschetst en waren we er alle drie heel enthousiast over! En naar aanleiding van dit ontwerp heeft zelfs de architect nog wat aanpassingen moeten doen aan de aanbouw.”

“De keuken is hélemaal naar wens. We zijn heel erg blij met de Quooker en de kraan die je soort van er uit kan trekken. Super handig! De indeling vinden we ook heel fijn! We hebben aan ons eiland een werkunit en een zitgedeelte. We merken dat het een heerlijk plekje is om bij te kletsen, bijvoorbeeld als de kinderen thuis komen en ik sta te koken”, vertelt Thonia. “Wij raden Decokeuken aan, aan iedereen die het niet kan vinden bij een gewone keukenzaak. Ben je niet op zoek naar standaard oplossingen, dan kan Germ van Decokeuken jou wel eens gaan verrassen. De combinatie met de meubelzaak van zijn broer vinden wij ook ideaal! Dan kun je veel meer met hout doen en alles met elkaar combineren. Wij zijn erg tevreden!”

 

Familie van der Wal

Rottum

2019

Type keuken: Modern

Ben je geinspireerd geraakt?