Binnenkijken bij familie Van der Veer – De Jong

Vandaag nemen we een kijkje in de nieuwe keuken van Anusha en Thomas in Sneek. Wat begon met het idee om misschien te gaan verhuizen, werd uiteindelijk een uitbouw en een nieuwe keuken. De vorige keuken heeft er minstens vijftien jaar in gezeten en paste totaal niet meer bij de smaak van Anusha en Thomas. Hoog tijd voor verandering!

Doordat ze de benedenverdieping hebben uitgebouwd, ontstond er veel meer ruimte voor de keuken. De indeling van de oude keuken voldeed nog best aan de wensen, dus daar hoefde in het nieuwe ontwerp weinig aan te veranderen. Wel was het belangrijk dat er meer werkruimte ontstond, zodat je ook echt wat kunt doen in de keuken. Daarnaast wilden ze graag een moderne, strakke keuken. De oude keuken had witgekleurde kastdeuren, maar dit vonden Anusha en Thomas niet mooi meer. Daarom hebben ze gekozen voor een matzwarte keuken met een strak keukenblad.

“Qua apparatuur hebben we ons door Germ laten adviseren.” Zo hebben ze nu een stoomoven in plaats van een magnetron, en is de kraan er nu eentje van Quooker geworden. Daarnaast wilden ze graag een grotere koelkast, en dat is gelukt.

Naast de apparatuur hebben we in samenspraak met Germ gekozen voor een keuken zonder bovenkasten en met een geïntegreerde afzuiging in de kookplaat in plaats van een afzuigkap aan het plafond.

Nu de keuken af is zijn Anusha en Thomas er heel tevreden mee. Door de uitbouw hebben ze de keuken kunnen verlengen, waardoor er veel meer (werk)ruimte ontstond. “Het is een veel praktischere keuken, wat het fijn maakt om in de keuken te zijn.”

Anusha en Thomas hebben het hele proces als open en transparant ervaren. “Bij Decokeuken hadden we het gevoel dat er echt naar ons verhaal geluisterd werd. Geen verkoper die je iets wilt aansmeren, maar iemand die begrijpt wat je wensen zijn en met je meedenkt.”

Familie Van der Veer – De Jong

Sneek

Ben je geinspireerd geraakt?