Binnenkijken bij Suzanne & Fabian

We zijn op bezoek in Noordwolde om de keuken van Suzanne en Fabian te bekijken. Een tijdje terug hebben ze hun huis verbouwd, wat gelegenheid gaf tot het plaatsen van een nieuwe keuken. De vorige keuken heeft het zo’n vijftien jaar volgehouden en sloot niet meer aan bij de huidige woonwensen. Tijd voor wat nieuws!

“We hebben verschillende keukens bij keukenzaken en woonboulevards bekeken, maar konden nergens iets vinden wat we in ons hoofd hadden.” Ook merkten ze bij de grotere winkelketens dat de focus meer op het verkopen van een keuken lag, dan op het aanbieden van een passende keuken. Toen hebben ze eens gezocht op maatwerk keukens via Google, en vonden ze Decokeuken. Daar besloten ze eens een kijkje te nemen, wat ervoor heeft gezorgd dat ze in gesprek kwamen met Germ. “We hadden direct een fijne klik met Germ.”

“Gelukkig kon Germ goed overweg met onze specifieke wensen en ideeën!”

Germ heeft daarna een bezoek gebracht aan de verbouwde woning, om te kijken hoe de ruimte eruitzag. Ze hadden zelf als goed nagedacht over hoe hun keuken eruit zou gaan zien, dus het was maar de vraag of Germ dit allemaal in zijn ontwerp kon vangen. Uiteindelijk is dit helemaal goed gekomen en heeft Germ ons geholpen met het maken van keuzes zoals de kleurstellingen en specifieke materialen.

“Het proces vanaf het eerste bezoek totdat de keuken geplaatst werd, is heel snel en soepel verlopen.” Helaas stuitten ze na plaatsing van de keuken zelf op leverproblemen van elektrische apparatuur. Door chiptekorten was bijvoorbeeld de koelkast heel slecht leverbaar, waardoor ze een tijdje met een groot gat in de keuken bleven zitten. “Niks ten nadele van Decokeuken hoor, die heeft ons duidelijk en fijn op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.” Gelukkig hadden ze een tweede koelkast in de bijkeuken die ze in de tussentijd konden gebruiken.

Uiteindelijk zijn ze heel blij met de keuken. “Het is echt een prachtige keuken, we genieten er nog elke dag van!” Ze vinden koken leuk, wat ook heeft meegespeeld in de keuze voor dit keukenontwerp. Het ruime oppervlak aan keukenblad waar je van alles op kwijt kunt zorgt voor een keuken waar je ongestoord kunt koken. “Voor ons is het echt het centrale punt van het huis geworden, ongeacht of het nou ochtend, middag of avond is.”

Toen we ze vroegen of ze Decokeuken zouden aanbevelen, zeiden ze volmondig “Ja”. Sterker nog, ze hebben ons al aanbevolen aan mensen in hun omgeving! Wat ze het meeste aansprak was het persoonlijke en fijne contact. Niet alleen met Germ, maar ook met de monteurs die de keuken kwamen plaatsen en afmonteren. “Iedereen werkte perfect en soepel met elkaar samen, wat ervoor heeft gezorgd dat geen enkel punt over het hoofd werd gezien.”

Wij twijfelen er niet aan dat jullie nog jaren plezier van deze prachtige keuken zullen hebben.

Suzanne en Fabian

Noordwolde

Ben je geinspireerd geraakt?