Binnenkijken bij familie Spijkstra

Vandaag brengen we een bezoek aan huize Spijkstra in Heerenveen. Hier hebben we onlangs een nieuwe keuken mogen plaatsen. De oude keuken was al zo’n 20 jaar oud, en met een financiële meevaller was het tijd voor een upgrade.

De plannen voor de nieuwe keuken waren goed voorbereid. Ze hebben zelf al vooronderzoek gedaan, bepaald wat voor indeling ze wilden en met wat voor materialen en kleuren ze wilden werken. Er was zelfs al uitgetekend hoe het eruit zou moeten zien. Ze hebben bij verschillende keukenzaken gekeken, maar vonden niet helemaal wat ze zochten. Toen ze bij een keukenzaak er niet uitkwamen, zijn ze verder gaan zoeken en kwamen ze via Google terecht bij Decokeuken. Toevallig kenden ze die nog, want een tijd terug waren ze daar al geweest. Althans, in hetzelfde pand, maar toen waren ze op bezoek bij De Wenloads.

Nadat ze in gesprek gingen met Germ over hun keukenplannen, stelde Germ voor om eerst eens thuis langs te komen zodat hij een gevoel kon krijgen voor de ruimte en de lichtinval. Zo gezegd, zo gedaan. Daarna is Germ direct aan de slag gegaan met het maken van een tekening. Omdat we al goed wisten wat we wilden hebben, waren we snel door het proces heen en konden we snel keuzes maken. We vonden alleen niet direct een match voor het keukenblad. Germ vertelde ons dat hij een maandje later naar een beurs ging en het idee had dat hij daar wellicht iets kon vinden wat ze perfect zouden vinden. Met een beetje extra geduld hebben ze hierop gewacht, en zoals gedacht, was het nieuw uitgekomen blad perfect voor de nieuwe keuken in Heerenveen!

De nieuwe keuken is een heel stuk ruimer dan voorheen. Met de grote kasten aan een kant hoeven er geen kasten meer boven het aanrecht te hangen, waardoor het veel ruimtelijker oogt. Ook is er een tussenwand weggehaald zodat je vanuit de keuken de rest van het huis in kunt kijken.

Of ze Decokeuken zouden aanbevelen, is geen moeilijke vraag. “Jazeker, ze zijn heel persoonlijk betrokken en denken met je mee. Daarnaast leveren ze goed werk en hebben ze het juiste personeel ingezet om de keuken bij ons thuis te plaatsen.” Geen twijfel mogelijk dat ze hier nog jaren plezier van gaan hebben!

Spijkstra

Heerenveen

Ben je geinspireerd geraakt?