Binnenkijken bij Marijke

We kijken binnen bij Marijke in Heerenveen, bij wie we in oktober 2020 een prachtige keuken hebben geïnstalleerd. “Mijn keuken was oud, klein en donker. Hij viel bijna van ellende uit elkaar. Na een flinke verbouwing doe ik nu nog dagelijks een vreugdedansje in mijn nieuwe keuken. Nouja, alleen als de muziek aan staat dan”, lacht Marijke Popma.

We komen binnen bij Marijke in een lichte en ruime keuken die staat te pronken voor een roze muur. Hoe is ze eigenlijk bij Decokeuken terecht gekomen? “Ik ben eerst naar andere keukenzaken geweest. Maar jeetje, wat zijn ze daar opdringerig. Ik had continue het gevoel dat ik keuzes moest maken en moest beslissen, maar ook dat ik moest opletten wat ik zei, want wie weet zit je er ineens aan vast.”

“Toen dacht ik, ik ga naar Germ. Hij was mijn volleybaltrainer en heb ‘m gebeld om een afspraak te maken. Binnen een uur stond ik weer buiten en even later had ik al een mailtje met de eerste tekeningen. Lekker vlot! Het was, na een paar kleine aanpassingen, ook meteen goed. Precies zoals ik het wilde hebben”, vertelt Marijke. “Ik had duidelijk in mijn hoofd wat ik graag wilde, dus Germ kon daar meteen op door.”

“Het eindresultaat is prachtig! Ik ben er heel blij mee. Het is een fatsoenlijke ruime keuken, en dat fornuis! Ik kan nu echt gewoon alles koken! Als ik thuis ben, dan kook ik ook heel graag. Je ruikt dan de knoflook tot de zolder aan toe”, lacht Marijke. “Een nieuwe keuken was ook een goede reden om eindelijk die prachtige gietijzeren braadpan te kopen. Heerlijk!”

“Bij Decokeuken is het what you see is what you get en geen verkooppraatjes! Dat vind ik een fijn gevoel!”

“Ik raad zeker aan om naar Decokeuken te gaan. What you see is what you get en geen verkooppraatjes. Het gaat gewoon heel gemoedelijk en vlot en niet onbelangrijk: precies zoals je het wilt hebben en Germ weet ook precies waar hij het over heeft. Dat is een fijn gevoel!”

 

Marijke

Heerenveen

Oktober 2022

Type keuken: Modern

Ben je geinspireerd geraakt?