Binnenkijken bij Johannes & Welmoed

We kijken binnen bij Johannes en Welmoed in Nieuwehorne, bij wie we onlangs een prachtige keuken hebben geïnstalleerd. “Een zwarte keuken leek ons eerst niks, maar we zijn blij dat we er na goed advies toch voor zijn gegaan. We zijn gek op onze nieuwe keuken. Zelfs onze oudste zoon van 14 is aan het bakken geslagen.”

“Onze oude keuken was bijna ouder dan wijzelf. Het was een kwalitatief goede keuken, maar niet onze stijl. Toen we hier zeven jaar geleden kwamen wonen hebben we eerst nog de oude keuken overgeschilderd, om er zo nog even mee door te kunnen. Maar op een gegeven moment waren alle onderdelen aan vervanging toe. Tijd voor een nieuwe keuken dus! In onze omgeving hadden verschillende mensen een goede ervaring gehad met Decokeuken. Ze waren vooral enthousiast over de deskundige, eerlijke en duidelijke aanpak van Germ. Dit heeft ons overtuigd, want wij houden absoluut niet van gladde verkooppraatjes.”

“Het hele proces verliep soepel en Germ dacht heel goed met ons mee. Op maandag hadden we onze eerste afspraak en op donderdag was het volledige ontwerp tot in detail uitgewerkt. Veel elementen in de keuken hadden wij zelf nooit kunnen bedenken. Van de boekenplanken met verlichting tot de zwarte spoelbak en kraan die het geheel compleet maken. En daarbij sprak Germ ook nog uit eigen ervaring. Zo vertelde hij ons dat er wel vier pizza’s in de uitgekozen oven passen, die hij zelf ook thuis heeft. Zo mooi die passie voor de beste apparatuur. Bij Germ zit het echt in de details.”

“Er passen wel vier pizza’s in de uitgekozen oven, vertelt Germ uit eigen ervaring. Hij heeft ‘m zelf namelijk ook thuis!”

“Ook de plaatsing van de keuken verliep super. Alles werd heel netjes en nauwkeurig binnen twee dagen geplaatst. We hebben ook wel gehoord dat mensen na een jaar nog niet de juiste spoelbak geplaatst hadden kregen. Dat heb je niet bij Decokeuken. De keuken beviel ook direct goed. Er is meer ruimte, de inductie kookplaat is ideaal en we maken vaker ovenschotels met de nieuwe oven.”

“We bevelen Decokeuken zeker aan. Germ verdient veren in zijn kont, die man moet gewoon niet meer kunnen zitten”, zegt het stel lachend. “Bij Germ heb je geen gezeur, weet je waar je aan toe bent en krijg je kwaliteit. De investering is het zeker waard geweest.”

Johannes & Welmoed

Nieuwehorne

Type keuken: Modern, Zwart

Ben je geinspireerd geraakt?