Binnenkijken bij Ilse & Arnold

Mooi groen is niet lelijk!

Maar in het geval van Ilse en Arnold, die sinds juli vorig jaar hun nieuwe woning hebben betrokken in het pittoreske Sintjohannesga, mocht de groene kleur wel plaatsmaken voor iets nieuws.

Dat ze voor Decokeuken hebben gekozen was geen verrassing. Mocht er ooit een nieuwe keuken komen dan werd dat er zeker weten eentje van Decokeuken! Niet alleen omdat ze de broers al konden maar ook omdat het pure vakmensen zijn.

Volgens Ilse en Arnold zijn de jarenlange ervaring, vakmanschap en een uitgebreid inlevingsvermogen dé ingrediënten van Decokeuken die hun uiteindelijke gerecht ook zo goed maakt.

“Ze luisteren naar je wensen en zorgen voor dat extra stukje service.”

De wens was een mooie, hippe en stijlvolle keuken. Het proces verliep soepel en Germ heeft vanaf begin tot eind geadviseerd op het gebied van indeling, apparatuur, greepjes, vloer en heeft oog voor de kleinste details. De keuken mocht bijvoorbeeld niet gaan vloeken met de vloer, de lades in de keuken zijn perfect uitgelijnd met de afzuigkap en er is een ruimtelijk gevoel ontstaan door bewust te kiezen voor een plank in plaats van bovenkasten.

Of ze de keuken nu meer gebruiken? Nee, maar wel anders. De oven met stoomfunctie is een perfecte uitvinding, vooral om groenten te stomen.

Zouden ze Decokeuken aanbevelen? De keuken zit er nu ongeveer een halfjaar in en hij valt er nog niet uit dus dat is een goed teken! En wanneer er gasten over de vloer komen die spijt hebben dat ze niet voor een keuken van Decokeuken zijn gegaan dan weet je al genoeg!

Ilse & Arnold

Sintjohannesga

Februari 2023

Ben je geinspireerd geraakt?