Binnenkijken bij familie Voogt

We zijn op bezoek bij Anne en Susanne en hun twee dochtertjes in Oranjewoud. De benedenverdieping van hun huis werd onlangs grondig verbouwd. Een nieuwe vloer, vloerverwarming, nieuw stucwerk: de familie Voogt pakte het grondig aan. De keuken kon natuurlijk niet achterblijven. ,,De oude was redelijk aan het einde van z’n Latijn en paste totaal niet meer in het plaatje na de verbouwing”, vertelt Anne.

Dus ging de familie op zoek naar een nieuw exemplaar en kwam uiteindelijk bij Decokeuken uit. ,,We wilden het liefst geen keuken van een grote keten. Lokaal en ambachtelijk, daar waren we naar op zoek”, zegt Susanne. ,,Er zijn niet zo heel veel bedrijven die het zo aanpakken, maar we zagen regelmatig een busje rijden van Decokeuken en zo kwamen we ze op het spoor”, vult Anne aan.

De familie had heel goed voor ogen hoe hun toekomstige droomkeuken eruit moest komen te zien. ,,We wisten precies wat we wilden en het was eigenlijk aan Germ om te proberen om dat waar te maken”, vertelt het stel. De lat lag hoog, want het wensenlijstje was behoorlijk lang. Maar Germ ging daar monter mee aan de slag en het resultaat mag er dan ook zijn. ,,We zijn heel erg blij met de nieuwe keuken. Er zijn natuurlijk altijd achteraf hele kleine dingetjes waarvan je achteraf denkt, misschien hadden we dat anders moeten doen”, zegt Anne. ,,Maar Anne is verschrikkelijk kritisch”, aldus zijn vrouw. ,,Ja, daar heeft Germ denk ik af en toe ook wel last van gehad”, lacht Anne. ,,Maar het mooie was, eigenlijk alles wat ik bedacht, dat kon bijna allemaal.”

,,Er kan heel veel. Wij hadden veel wensen, maar daar is Germ heel geduldig mee geweest.”

De nieuwe keuken is echt een plek geworden voor het hele gezin. ,,Hij is lekker groot, dus daardoor kunnen we ook lekker koken en bakken met de kinderen, gezellig op een krukje bij het aanrecht”, vertelt Susanne.

Op de vraag of ze Decokeuken zouden aanbevelen aan hoeft het stel niet lang na te denken. ,,Jazeker. De kwaliteit van de keuken is heel goed, je krijgt echt waar voor je geld”, aldus Susanne. ,,En er kan heel veel”, vult Anne aan. ,,Wij hadden veel wensen, maar daar is Germ heel geduldig mee geweest. En ik vind het heel mooi dat ze het zelf maken. We hebben tussentijds ook even een kijkje genomen in de werkplaats en daar zagen we allemaal onderdelen van onze keuken in wording. Heel leuk om te zien!”

Familie Voogt

Oranjewoud

oktober 2021

Type keuken: Modern, Zwart

Ben je geinspireerd geraakt?