Binnenkijken bij familie Siksma

We zijn op bezoek bij de familie Siksma in Heerenveen. Een jaar geleden hebben zij een nieuwe keuken gekocht bij Decokeuken. De vorige keuken viel zowat uit elkaar, dus het was hoog tijd voor een nieuwe. De keuze om bij Decokeuken langs te gaan was snel gemaakt, aangezien ze Germ en Jan Marten (van Woonwinkel de Wenloads) al meer dan tien jaar kennen via gemeenschappelijke vrienden.

“Ik denk dat wij best een uitgesproken stijl in ons hoofd hadden voor deze keuken, maar Germ leek dit moeiteloos te begrijpen en te kunnen vertalen naar zijn keukenontwerp. We hebben wat voorbeeldfoto’s laten zien en verteld wat onze wensen waren, en dit was genoeg voor hem om het perfecte ontwerp in elkaar te zetten.” Veel wensen hadden ze niet: een stoomoven, gewone oven, een koffiehoek en een kookeiland stonden op de lijst. “De eerste tekening was eigenlijk direct raak!”

Het allermooiste van de nieuwe keuken vinden ze het kookeiland. Vooral omdat dit het woonkeuken-gevoel écht naar voren brengt en ervoor zorgt dat je nooit met je rug naar de andere mensen in huis staat te koken. “Het brengt een sociaal en gezellig element in huis, wat er zelfs voor zorgt dat we maar weinig in de woonkamer zitten!” Daarnaast wordt ook de stoomoven erg gewaardeerd en vaak gebruikt tijdens het koken.

Intussen is de woning met nieuwe keuken verkocht, en gaan ze verhuizen. De keuken gaat helaas niet mee, maar ook in hun nieuwe woning mogen we een nieuwe keuken ontwerpen en plaatsen! Wel hopen ze dat de nieuwe bewoners van hun huis de keuken net zo prachtig vinden als zijzelf.

Dat ze voor hun nieuwe woning weer voor Decokeuken hebben gekozen, zegt wellicht genoeg over hun tevredenheid. Ze vullen aan: “Ze luisteren echt goed naar je verhaal en je wensen. Mocht je toch iets anders willen, is dat altijd mogelijk en denken ze heel veel met je mee. Daarnaast bieden ze veel keuze in materialen en zijn ze van hoge kwaliteit. We hebben echt het gevoel gekregen dat Germ met een half woord genoeg had om een mooi resultaat te leveren.”

Wij zijn blij dat jullie ook voor de tweede keuken bij ons terug zijn gekomen en hopen dat die net zo’n succes gaat worden als deze!

Familie Siksma

Heerenveen

Ben je geinspireerd geraakt?