Binnenkijken bij familie Rienstra

Als je het doet, doe het dan goed! De familie Rienstra besloot om na 14 jaar de volledige keuken én inrichting aan te pakken en haalden hun hart op bij Decokeuken en de Wenloads.

Na een flinke oriëntatie ronde konden ze in de buurt niet vinden wat ze zochten. Nu was de zoektocht sowieso nog niet helemaal concreet maar de combinatie van het aanbod en de communicatie knapte de familie Rienstra al snel op af.

Omdat ze al wel van het bestaan af wisten van Decokeuken besloten ze toch maar eens om het hoekje te gaan kijken. En daar hebben ze geen moment spijt van gehad! Germ had meteen tijd en ging aan de slag met een tekening en de wensen van de familie Rienstra. Toen het hele plaatje compleet was werd de oude keuken verkocht en werd meteen de flexibiliteit van Germ op de proef gesteld. De vaatwasser moest namelijk ook worden vervangen, geen probleem!

Je wordt vriendelijk geholpen, het is kleinschalig, je bent geen nummertje en er zijn korte lijntjes, eigen mensen en als je iets anders of iets meer wil tijdens het hele proces dan is dit vaak gewoon mogelijk. Aanrader? Ja! Er wordt kwaliteit geleverd en van het eerste gesprek tot aan de levering en installatie wordt er meegedacht.

Vanaf nu kan de familie Rienstra weer de sterren van de hemel koken en bakken!

Fam. Rienstra

Heerenveen

Juni 2023

Ben je geinspireerd geraakt?