Binnenkijken bij Fam. Prikken

Of Gerrit naar zijn vrouw luistert? Jazeker! Volgens de vrouw van Gerrit was het hoog tijd om de keuken te vervangen, en nu ze ook voor een nieuwe vloer gingen werd het plaatje pas echt compleet met een nieuwe keuken.

De familie Prikken is via via bij Decokeuken terecht gekomen en hier hebben ze nog geen moment spijt van gehad. Na vele bezoekjes aan andere keukenzaken konden ze nog steeds niet vinden wat ze zochten. De wens was een massief houten keuken, i.p.v. bovenkastjes een plank boven het aanrecht, elektrisch koken en een Quooker. Aangezien Decokeuken alles op maat maakt was dit een van de weinige keukenzaken die een massief eikenhouten keuken kon leveren.

De kastjes werden vervangen voor lades, de elektrische kookplaat is lekker groot en de oven, mét kookassistent, is zelfs via WiFi te bedienen. (Waar zoon Feike heel blij mee is!)

Het maatwerk en het massieve hout zorgt voor extra leven in de keuken en deze wordt, sinds de komst van de extra oven, ook meer gebruikt. Alle keukenwensen, en meer, zijn in vervulling gegaan voor de familie Prikken, geniet ervan!

Fam. Prikken

Lippenhuizen

September 2022

Type keuken: Modern, Landelijk, Hout

Ben je geinspireerd geraakt?