Binnenkijken bij Familie Pijlman

Via één van onze fotoreportages bij een klant thuis, kwam Familie Pijlman met Decokeuken in aanraking. “Wij zagen een keuken voorbijkomen op Facebook die we heel mooi vonden, het sprak ons meteen aan! We zijn de op site gaan kijken en zagen dat ze voornamelijk veel custom keukens maken en niet standaard keukens leveren.”

Nu gaan we richting Oldeholtpade om zo’n zelfde prachtige reportage te maken en zijn we benieuwd hoe ze het gehele proces met Decokeuken hebben ervaren. “Het proces is heel goed verlopen, de enige tegenslag was corona waardoor we de vloer nog niet konden leggen en het één en ander dus vertraging had. We zijn naar Germ toe gestapt met het voorbeeld van het Facebookbericht qua stijl en hadden ook al goed nagedacht over de indeling.”

“We twijfelden of we een schiereiland of een los eiland wilden hebben. We zijn met dozen en plakband aan de slag gegaan en hebben beide opties een paar dagen geprobeerd. Wat is handig? Een los eiland had prima gekund qua ruimte, maar uiteindelijk hebben we voor het schiereiland gekozen. Onze jongens kunnen dan fijn ontbijten ’s ochtends aan de bar en kunnen wij de tassen inpakken. Het is een fijn gezinsmomentje geworden!”

“We zijn met dozen en plakband aan de slag gegaan en hebben beide opties een paar dagen geprobeerd. We hebben uiteindelijk voor een schiereiland gekozen!”

“Wij zijn heel tevreden met het eindresultaat! Het is precies geworden zoals wij het voor ogen hadden. Wat we helemaal fantastisch vinden is dat de nerven doorlopen in de frontjes. De keuken is ruim opgezet, we hebben genoeg ruimte om hier samen te kokkerellen. Dat vinden we heel leuk om te doen, we koken en bakken veel! Qua apparatuur hebben we een zware kookplaat waardoor we met alle vijf pitten tegelijk op vol vermogen kunnen draaien en de afzuigkap past automatisch de zuigkracht aan n.a.v. de hoeveelheid pannen. Echt ideaal. En de Quooker? We hebben er over getwijfeld, maar we zijn er heel blij mee! We gebruiken ‘m heel veel!”

“We hebben Decokeuken ondertussen al aanbevolen aan mijn (schoon)ouders. Dus ja: we bevelen Decokeuken zeker aan! De keuken van mijn (schoon)ouders is onlangs geplaatst, dus wie weet komen ze ooit ook nog voorbij op de site! ?”

Familie Pijlman

Oldeholtpade

…. 2020

Type keuken: Modern, Landelijk, Hout

Ben je geinspireerd geraakt?