Binnenkijken bij Fam. Flapper

Op slag verliefd! De familie Flapper uit Tjallebert werd overrompeld door de showroom van Decokeuken.

Wie kent ze niet, de gebroeders Germ en Hendrikus van Decokeuken. Zo zijn het ook dit keer bekenden van de familie die hun keuken deze week in de spotlight hebben.

Na aankoop van het huis werd het eerst stevig onder handen genomen met een flinke verbouwing. De oude keuken eruit en daarna de nieuwe erin. De keuken is gebaseerd op een keuken uit de showroom met hetzelfde blad en van hetzelfde hout. De wens was grote afzuigkap in het zicht en geen bovenkastjes meer, zo ruimtelijk mogelijk.

Wat betreft het apparatuur was puur alleen de basis relevant. Er wordt gekookt op de nieuwe inductieplaat en een Quooker of stoomoven was niet nodig, less is more!

Of ze blij zijn met het eindresultaat? Geweldig! De keuken is compact maar wel ruimtelijk. Het mooiste vinden ze het blad, dit is wat dieper dan normaal en sluit perfect aan bij de rest.

De keuken wordt niet anders of meer gebruikt maar wel met veel meer plezier. En daar gaat het om toch?

Decokeuken wordt zeker aanbevolen, dit is de tweede Decokeuken al in de familie Flapper. De service en het gemoedelijke is wat hun uniek maakt, geen toeters en bellen.

Veel plezier van de keuken gewenst en op nog vele broodjes aan de bar bij beppe!

Fam. Flapper

Tjallebert

April 2023

Ben je geinspireerd geraakt?