Binnenkijken bij Erik & Foekje

We kijken binnen bij Erik en Foekje in Heerenveen, bij wie we onlangs een prachtige keuken hebben geïnstalleerd. In de oude keuken zat de gootsteen onhandig in een hoek en bij het koken stond je met de rug naar de woonkamer. Ook was opruimen eerder proppen met het gebrek aan ruimte. De keuken die nog uitgezocht was door de vorige bewoners voldeed niet meer. Tijd voor een keuken naar eigen smaak! “We houden van borrelen en kokkerellen en worden dan ook blij van een meer uitnodigende keuken die een geheel vormt met de woonkamer. Verder is voldoende opbergruimte voor ons, als samengesteld gezin, van groot belang”, vertelt Foekje.

Hoe Foekje en haar man Erik de samenwerking met Decokeuken hebben ervaren, licht Erik met een tevreden blik toe, “Ik ken Germ via het voetbal. Toen wij op zoek gingen naar een keuken was de link met Decokeuken dan ook snel gelegd. Mijn voorkeur gaat uit naar lokale ondernemers, deze vertrouw ik meer dan de grote ketens in het geven van eerlijk advies en het voorstellen van een eerlijke prijs. Met Germ waren we er snel uit. Eén gesprek bij ons thuis en Germ leverde een getekend concept wat na minimaal finetunen volledig voldeed aan onze wensen.”

“Mijn voorkeur gaat uit naar lokale ondernemers, deze vertrouw ik meer dan de grote ketens in het geven van eerlijk advies en het voorstellen van een eerlijke prijs!”

“Toch was het nog best spannend, want je bestelt iets van een tekening. Ook bij de apparatuur gingen we volledig af op Germ. Hij nam het initiatief om ons zo de beste opties te geven. Alleen de vaatwasser was nog een dingetje, we wilden, om kostenefficiënt te zijn, onze oude vaatwasser herplaatsen. Helaas bleek dat erg moeilijk te zijn. Toen heeft Germ ons nog een showmodel verkocht zodat we toch snel de keuken compleet konden hebben. Het vertrouwen is dan ook echt terecht geweest en we zijn erg blij met het eindresultaat. Vooral het kookeiland is erg geslaagd.”

“We raden Decokeuken zeker aan. Bij Decokeuken moet je zijn voor eerlijke prijzen, keukens van kwaliteit en korte lijntjes. Vooral dat laatste heb ik als erg prettig ervaren. Als ondernemer kan ik het direct schakelen met een eigenaar erg waarderen. Germ staat écht voor zijn zaak en dienstverlening, is toegankelijk en maakt altijd tijd voor je vrij”. Foekje vult instemmend aan, “Ook ging bij ons alles naar afspraak en waren er geen verrassingen. Die duidelijkheid gaf rust. Daarom gun je een ondernemer als Germ ook echt opdrachten!”.

Erik & Foekje

Heerenveen

Type keuken: Modern, Zwart

Ben je geinspireerd geraakt?