Binnenkijken bij Doutzen & Paul

We nemen een kijkje in de nieuwe keuken van Doutzen en Paul Bantema uit Minnertsga, waar we een prachtige keuken hebben geplaatst. “We gebruiken de keuken best veel, dus na 27 jaar was het wel tijd voor een nieuwe.” zegt Doutzen. Ze wilden graag een landelijk ogende keuken, waar veel met hout werd gewerkt. Toen ze bij andere ketens niet konden vinden wat ze zochten, vonden ze hun antwoord bij Decokeuken.

“We zijn langsgegaan in Heerenveen, waar we een gesprek hebben gehad om onze wensen te bespreken. Daar hebben we in 3D ook een tekening van de keuken gemaakt, zodat we direct konden zien hoe de keuken eruit zou komen te zien.” Eén wens stond vast voor Doutzen en Paul: ze wilden een houten keuken. “Verder hadden we geen specifieke wensen, dus hebben we ons laten adviseren in onze keuze van bijvoorbeeld het aanrechtblad.”

Nu de keuken geplaatst is en ze er een tijdje gebruik van hebben kunnen maken, zijn ze hartstikke tevreden. Het hebben van een Quooker en de keuze om de oven naast de inductieplaat te hebben in plaats van eronder bevalt ze heel goed. Ook hebben ze nu een veel grotere inductieplaat. Een grote verandering ten opzichte van hun vorige keuken is dat er nu geen kasten boven het aanrecht hangen. Doutzen: “Ik vind dit veel mooier en rustiger zo!”

Doutzen en Paul zouden Decokeuken zeker aanbevelen. “Ze zijn heel klantvriendelijk, maar ook heel gewoon. Toen we last hadden van blijvende etensgeuren zijn ze nog weer bij ons langsgekomen om te kijken of ze het konden verhelpen. Na contact opgenomen te hebben met de dealer van de afzuiginstallatie heeft Decokeuken ons handige tips gegeven.”

Doutzen & Paul

Minnertsga

Ben je geinspireerd geraakt?