Binnenkijken bij Danielle Klijnstra

Op zoek naar een keuken in de rustige Japandi-stijl, dat was het ultieme doel van Daniëlle. Via Facebook, en kennissen uit de omgeving, kreeg ze de gouden tip om naar Decokeuken te gaan.

Direct bij de eerste afspraak was het al raak en wist Decokeuken Daniëlle te verrassen! Aangezien Daniëlle van tevoren al wat inspiratiemateriaal op had gestuurd, wist Germ bij de eerste afspraak precies wat de wensen waren. Proactief als Germ is, lagen de stalen en het eerste ontwerp dan ook al klaar bij de eerste afspraak.

“Het ging toen allemaal heel snel, ik heb binnen een uur mijn droomkeuken gekocht!”

Niet alleen de Japandi-stijl geeft rust, ook het aanschaffen van de keuken bij Decokeuken zorgde voor rust bij Daniëlle. Er is een strakke planning die zorgvuldig uitgevoerd wordt en het hele team bij Decokeuken werkt perfect samen. Alles klopte tot in de kleinste details.

“Je verwacht dat het veel gedoe is om een nieuwe keuken te installeren, maar het duurde slechts twee weken en alles verliep volgens een strakke planning.”

“Het is lekker thuiskomen, als alles strak netjes is en dat alles werkt! Daarom zou ik Decokeuken ook zeker aanraden, dat heb ik ook al gedaan. Ze werken gewoon heel netjes, precies, houden zich aan de afspraken en denken mee. Wat je wil, dat krijg je ook gewoon!”

Danielle Klijnstra

Wolvega

Juni 2023

Ben je geinspireerd geraakt?