Binnenkijken bij Catherine de Jong

Het leuke aan een nieuwbouwwoning is toch echt wel dat je alles helemaal zelf uit kan kiezen, alles nieuw én naar je eigen smaak is. Wat wil je nog meer?

Na online inspiratie, en zelfs een zoektocht in de randstad, wist Catherine precies wat ze wilde en er was voor haar maar één zaak in Friesland die dit kon realiseren; Decokeuken.

Mat zwarte keuken, marmeren blad en een gouden Quooker. De keuken voelt als het hart van de woning en het eiland is dé plek waar iedereen samenkomt voor een wijntje en een goed gesprek. De wijnkoelkast komt dan ook erg goed van pas.

Germ liet er geen gras over groeien en leverde de tekeningen weer met topsnelheid aan. Catherine zou Decokeuken aan iedereen aanbevelen. Het persoonlijke contact is erg prettig en je wordt op de hoogte gehouden wanneer er iets binnen is gekomen voor de keuken. Ze ben je echt onderdeel van het proces.

De keuken die is opgeleverd vind je niet in een standaard keukenzaak, in combinatie met de service en persoonlijke aandacht was dit een groot succes voor de fam de Jong.

Highlight van de keuken? De gouden Quooker kraan. Stralend en in het middelpunt van de aandacht steelt deze kraan de show. Guess what, zelfs Germ vond de kraan mooi. 😉

We wensen jullie heel veel plezier met jullie prachtige keuken!  

Catherine de Jong

Oudeschoot

September 2023

Type keuken: Modern

Ben je geinspireerd geraakt?