Binnenkijken bij Bas

Deze keer zijn we op bezoek bij Bas die een keuken voor zijn ouders heeft ontworpen en zelf heeft geplaatst. Samen met de technische kennis en het maatwerk van Decokeuken heeft dit geleid tot een keuken waar je u tegen zegt. ,,Zes jaar geleden leerde ik Decokeuken kennen bij het vervangen van onze eigen keuken. Toen verliep het proces heel soepel, werkte Germ vol passie en gaf hij goed advies. Toen ik een keuken had ontworpen voor mijn ouders ging mijn voorkeur voor het realiseren dan ook direct uit naar Decokeuken. Ik heb nog wel voor de zekerheid wat offertes aangevraagd bij andere partijen, maar niks kwam in de buurt bij de aanpak van Germ”, vertelt Bas ons.

,,Het huis van mijn ouders is dit jaar volledig verbouwd, waarbij er extra vierkante meters zijn toegevoegd. Deze nieuwe indeling en de oude gedateerde keuken, maakte dat een nieuwe keuken de beste keuze was. Omdat mijn ouders van een boerderij komen ging de voorkeur uit naar een landelijke uitstraling, maar dan wel in een modern jasje. Als liefhebber van ontwerpen heb ik zelf de keuken ontworpen, waarna Decokeuken een technische tekening heeft gemaakt en de keuken tot leven bracht. Het plaatsen van de keuken heb ik daarna zelf gedaan. Dat was voor mij de eerste keer, maar gelukkig had ik al wel ervaring als scheepsinterieurbouwer.”

“Het mooist vind ik dat de combinatie tussen landelijk en modern goed gelukt is en dat mijn ouders erg blij zijn met het eindresultaat.”

,,Binnen het ontwerp heb ik gekozen voor robuuste elementen en heb ik gespeeld met lijnen en hoogteverschillen om diepte in het geheel te creëren. Verder heb ik vooral heel ruimtelijk gedacht omdat mijn ouders graag uitgebreid koken en geregeld met of zonder bezoek een bakje koffie doen. Het koffiezetapparaat met accessoires heeft dan ook een eigen plek gekregen waarbij het blad wat lager ligt dan bij het kookgedeelte om zo de keuken met de kamer te verbinden. Ook de apparatuur heb ik heel gericht uitgekozen. Zo bestaat de vaatwasser uit lades wat een unieke uitstraling geeft en het inruimen makkelijker maakt. Het mooist vind ik dat de combinatie tussen landelijk en modern goed gelukt is en dat mijn ouders erg blij zijn met het eindresultaat.”

,,Ik zou Decokeuken zeker aanbevelen. Ze zijn heel betrokken in het gehele proces en dat is heel fijn bij een grote aankoop als een keuken. Germ was duidelijk in zijn communicatie, gaf gedegen advies en hield zich aan zijn woord. Bij Decokeuken kun je er echt op vertrouwen dat ze er wat moois van gaan maken.”

Bas

Emmeloord

2021

Type keuken: Modern, Landelijk, Hout

Ben je geinspireerd geraakt?