Binnenkijken bij Ard & Michelle

Wanneer lasagne maken een uitdaging wordt, door een nauwelijks werkende oven, dan weet je dat het tijd wordt voor een nieuwe keuken! 

Na een flinke verbouwing was er genoeg ruimte voor een echte leefkeuken, dé wens van Michelle en Ard. En bij wie kan je dan beter aankloppen dan bij Decokeuken? Want als er ergens een goede keuken vandaan zou komen dan was het wel bij Germ en Hendrikus.  

Het luisterend oor van Germ werd wederom onwijs gewaardeerd en het vakmanschap van Hendrikus, die de perfecte frontjes maakte, was een gouden combi. Professioneel advies, maatwerk en hierdoor een breed aanbod.  

Perfectie bestaat niet maar in de ogen van Michelle wel! Blijer kon ze niet zijn met het eindresultaat. En hoewel koken niet haar grootste hobby is geniet ze wel onwijs van de grote oven, de inductie kookplaat en de Quooker. Toch vindt ze de ruimte van de keuken, met de tafel erbij, het allermooiste. Dit is mede tot stand gekomen door het persoonlijke contact met Germ en het meedenken. Kortom, dikke aanbeveling!

Ard & Michelle

Mildam

Oktober 2022

Type keuken: Modern, Landelijk, Hout

Ben je geinspireerd geraakt?