Binnenkijken bij Alie & Johan

Voor een maatwerk keuken moet je gewoon bij Decokeuken zijn! Dit was ook de conclusie van Alie en Johan uit Heerenveen.

Ze zochten het dichtbij huis en gingen op onderzoek uit in Heerenveen voor een maatwerk keuken. De ruimte moest benut worden tot de laatste centimeter en bij verscheidene keukenzaken kwamen ze er helaas niet uit. Via de vrouw van Germ, collega van Alie, kwamen ze bij Decokeuken terecht.

De keuken en de ruimte zijn beide een stuk lichter geworden. Fris, ruimtelijk en dan hebben we het nog niet eens over de nieuwe apparatuur gehad waar de keuken van is voorzien. De gigantische koelkast die bijna tot het plafond reikt, de Quooker die bijna dagelijks wordt gebruikt en de opbergruimte in de keuken die nu veel efficiënter is ingedeeld dankzij de lades. Er wordt volop genoten van de keuken en is op verschillende vlakken zelfs ook energiezuiniger geworden. Wie wil dat nou niet tegenwoordig!? 

Het mooiste aan de samenwerking met Decokeuken is toch wel het meedenken, de snelheid en het vlotte verloop. Het mooie aan Decokeuken, volgens Johan, is ook dat je maar één adres hebt voor werkelijk alles. Van sloop tot opbouw. Hierdoor heb je korte lijntjes en wordt alles geregeld.

Weer een mooi afgerond project waar we meer dan tevreden op terug kunnen blikken! 

Alie & Johan

Heerenveen

Juni 2023

Ben je geinspireerd geraakt?